Bonificacions per la taxa d'escombraries

Per optar a la bonificació, cal anar a l'OAC de l'Ajuntament de la Garriga per sol·licitar una targeta amb codi de barres que servirà per identificar l'usuari i els residus que aporti mitjançant el lector digital de la deixalleria.

Les bonificacions obtingudes durant el periode 1 de gener a 31 de desembre de l'any corrent seran aplicades en el rebut d'escombraries de l'any següent.

 

Qui el pot demanar?

Tenen dret a una bonificació els contribuents que utilitzin habitualment la deixalleria (és a dir, no aplicable a segones residències, habitatges buits, ni establiments comercials o indústries) durant l'any (de l'1 de gener fins el 31 de desembre),
d'acord amb l'article 5 relatiu a Beneficis fiscals (Exempcions i bonificacions), de l'Ordenança Fiscal T08 de la Garriga reguladora de la taxa per al tractament i eliminació d'escombraries i altres residus urbans.


Canals de tramitació

PresencialmentOficina d'Atenció a la CiutadaniaPlaça de l'Església, 208530 - La Garriga (Barcelona)

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-07-2023 12:11