Fires i festes

 

La Garriga es caracteritza per ser un poble amb gran activitat cultural, comercial i d'associacionisme. Des de l'Ajuntament i conjuntament amb les entitats, s'organitzen desenes d'activitats durant tot l'any. Algunes d'elles s'han consolidat i han esdevingut punt de trobada tant de garriguencs i garriguenques com de visitants.

Durant els primers mesos de l'any, prenen protagonisme la Cavalcada de Reis amb el Mag Garriviu i el campament Reial, la Mitja i la seva Festa de Presentació, els Tres Tombs amb la benedicció d'animals domèstics i el Carro del Fato, la Travessa Viladrau-la Garriga, el Carnestoltes i la Fira de la Botifarra.

La primavera ens porta el Sant Jordi, el Dia Internacional de la Dansa, les festes de barri i l'aplec de sardanes.

Obre la programació d'estiu el Corpus i la rebuda de la Flama del Canigó, per deixar pas als divendres a la Fresca, cicles musicals, sopars d'estiu i la Festa Major. 

El setembre comença sempre amb la Botiga al carrer, la Diada i les Jornades Europees de Patrimoni per deixar pas a la Bicicletada popular i la trobada de cotxes clàssics.

Tanquen l'any, les Jornades Modernistes, la Diada de Sant Cristòfol, el Dia de la Gent Gran, la Castanyada i la Festa de la Llum.

Cada mes, es poden consultar les activitats al butlletí municipal El Garric i a l'apartat agenda del web.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-11-2019 15:50