Alcaldia

Salutació de l'alcaldessa

Benvolguts i benvolgudes,

és un plaer donar-vos la benvinguda al portal web de l'Ajuntament de la Garriga. Hi trobareu notícies del nostre municipi, la informació de servei i tot allò que té a veure amb els recursos municipals a disposició de la ciutadania, així com els tràmits administratius.

M'agradaria que també fos una eina participativa on els veïns i veïnes pugueu expressar la vostra opinió. Des de l'Ajuntament vetllarem perquè sempre estigui actualitzada i ens comprometem a fer totes aquelles millores per tal que sempre tinguem la millor eina a la vostra disposició.

Per aquells veïns i veïnes que heu arribat fa poc al nostre municipi o per aquelles persones que heu decidit venir a passar alguns dies a la Garriga, us convidem a fer servir aquest portal per conèixer el nostre poble una mica millor: gastronomia teatre, modernisme d'estiueig, turisme de natura, termalisme, Montseny... Així com la nostra preuada botifarra de la Garriga.

Em poso a la vostra disposició, així com ho fan les regidores i regidors de l'equip de govern, per tal que entre tots i totes fem que la garriga sigui un poble millor. Volem governar escoltant la ciutadania perquè així entenem que ha de ser la política municipal. No dubteu, per tant, a utilitzar també aquest canal com a via de comunicació directa amb el govern del nostre poble.

Entreu, cliqueu, navegueu i gaudiu, però sobretot descobriu la Garriga.

 

Cordialment us saluda,

 

Meritxell Budó i Pla

Imatges

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-12-2023 13:33