Queixes i suggeriments

 

Amb aquest formulari pots enviar les teves queixes, incidències i suggeriments a l'Ajuntament de la Garriga.

Recorda que pots participar als diferents espais directes que t'oferim

  • Si vols contactar-nos per informar-te, pots utilitzar la bústia de contacte
  • Si vols enviar una incidència a la via pública, utilitza aquesta bústia d'incidències

Bústia d'incidències

L'Ajuntament de la Garriga us ofereix aquest canal perquè hi feu arribar incidències, queixes i suggeriments sobre el funcionament del poble o sobre els serveis municipals. A través d'aquest formulari ens podeu fer arribar, per exemple, informacions relacionades amb la mobilitat, així com incidències en els diferents serveis urbans (aigua, llum, gas, neteja, parcs i jardins, recollida de residus...) o equipaments municipals.

També podeu adreçar-vos a l'OAC (pl. de l'Església, 2 - 08530 La Garriga) els dilluns de 8 a 19 h i de dimarts a divendres de 9 a 14 h, trucar al 93 860 50 50 o enviar un correu electrònic a oac@ajlagarriga.cat.

Gràcies per la vostra col·laboració.

L’enviament de les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implica l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals.

L’Ajuntament de La Garriga utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 11-03-2021 14:43