Queixes i suggeriments

Amb aquest formulari pots enviar les teves queixes, incidències i suggeriments a l'Ajuntament de la Garriga.

Recorda que pots participar als diferents espais directes que t'oferim

  • Si vols contactar-nos per informar-te, pots utilitzar la bústia de contacte
  • Si vols enviar una incidència a la via pública, utilitza:
    • Aquesta bústia d'incidències 
    • Baixa't l'app de la Garriga. L'app la Garriga incorpora un botó per tal que, qui vulgui, pugui fer arribar al consistori avisos, queixes i suggeriments. Aquest servei incorpora l'opció d'adjuntar fotografies geolocalitzades, de manera que el servei es pugui dur a terme de la manera més acurada i eficient. Totes les incidències es canalitzaran per una mateixa via i es faran arribar directament a l'àrea corresponent.Ja està disponible a les botigues Android i iOS.

                 Descàrrega Android                                   Descàrrega iOS

Resultats de la gestió de les queixes entrades per l'App la Garriga (2022)

Resultats de la gestió de la valoració dels serveis, de les queixes o suggeriments presentades pels diferents canals (2018-2021)

Bústia d'incidències

L'Ajuntament de la Garriga us ofereix aquest canal perquè hi feu arribar incidències, queixes i suggeriments sobre el funcionament del poble o sobre els serveis municipals. A través del següent formulari ens podeu fer arribar, per exemple, incidències en els diferents serveis urbans (carrers, neteja viària, parcs i jardins, recollida de residus...) o equipaments municipals.

Per fer servir el formulari heu d'iniciar sessió amb les credencials de l'App la Garriga o crear un compte nou.

També podeu adreçar-vos a l'OAC (pl. de l'Església, 2 - 08530 La Garriga) els dilluns a divendres de 9 a 14 h, trucar al 93 860 50 50 o enviar un correu electrònic a oac@ajlagarriga.cat.

Gràcies per la vostra col·laboració

Informació bàsica sobre protecció de dades

L’Ajuntament de la Garriga tractarà les seves dades com a responsable del tractament per atendre els suggeriments, comentaris o queixes i donar-hi resposta. Les dades es tractaran en base al seu consentiment (art. 6.1.a RGPD)  i no es comunicaran a altres persones. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, sol·licitud de limitació del tractament i oposició al tractament adreçant-se a l’Ajuntament de la Garriga. Pot consultar informació addicional i detallada sobre el tractament de les dades en aquest enllaç

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-11-2023 14:04