Reconeixement per la transformació digital

Última revisió 06-05-2021 12:27
06/05/2021

El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha reconegut l'Ajuntament de la Garriga per destacar en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

En el rànquing de l'any 2020, l'Ajuntament garriguenc ha quedat entre els 10 primers municipis de la categoria de 5.000 a 20.000 habitants.

L'AOC atorga cada any aquests reconeixements a les administracions cadpavanteres en transformació digital, amb l'objectiu de posar en valor la feina feta i aprendre de les millors experiències per impulsar un país digital i obert, amb governs àgils i col·laboratius.

A l'hora d'atorgar els guardons, s'analitzen indicadors objectivables d'ajuntaments i consells comarcals, a partir de dades de qualitat i contrastables. Aquests indicadors es publiquen de forma oberta i es poden consultar aquí. Tot això, conforma l'Índex de Maduresa Digital de l'AOC, en base al qual s'atorguen els reconeixements.

L’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta  2020 va tenir lloc el 5 de maig a la tarda, a la Casa Golferichs de Barcelona, en un format híbrid: presencial i virtual.