Ajuts de menjador escolar per al curs 2024/2025 (CCVO)

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha aprovat les Bases reguladores dels ajuts de menjador escolar per al proper curs 2024/2025. Aquestes bases regulen la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes que estiguin matriculats a un centre escolar del Vallès Oriental sostingut amb fons públics.

Termini presentació sol.licituds: del 9 de maig al 7 de juny de 2024 (ambdós inclosos). També es poden presentar sol·licituds sobrevingudes al llarg del curs, les quals es resolen en funció de la data que determini l’òrgan de govern del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Poden ser persones beneficiàries els alumnes matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en els cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implantat, i qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en aquestes Bases.

 

Podeu concertar CITA PRÈVIA per ser atesos presencialment a l'Oficina d'atenció a la Ciutadania a través de https://citaprevia.ubintia.com/lagarriga/#nbb o trucant al 93 860 50 50.

Qui el pot demanar?

Es pot sol·licitar per a qualsevol infant empadronat a la Garriga i escolaritzat a un centre educatiu del Vallès Oriental sufragat amb fons públics a qualsevol curs de segon cicle d'educació infantil o d'ensenyaments obligatoris, sempre i quant el centre disposi de servei de menjador escolar.

Quan es dóna resposta?

El termini màxim per resoldre la sol·licitud és de 6 mesos a comptar de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. Si transcorregut aquest termini no s'ha dictat i notificat resolució expressa, la sol·licitud s'entendrà desestimada.

Documentació necessària?

 Formulari específic de sol.licitud (Junt amb l'imprès de sol·licitud cal adjuntar documentació obligatòria i, si és el cas, també complementària).

 Fulletó informatiu



Canals de tramitació

PresencialmentOficina d'Atenció a la CiutadaniaPlaça de l'Església, 208530 - La Garriga (Barcelona)
TelemàticamentEmplenar el formulari. Iniciar el tràmit per internet
Per a la tramitació telemàtica, s'hauran de complimentar els camps de la instància genèrica, adjuntar el formulari específic de sol·licitud degudament complimentat i tota la documentació requerida a l'apartat anterior.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-08-2024 12:31