Concurs de receptes de cuina del Montseny

Última revisió 19-10-2021 13:22
21/10/2021

Fins al 30 de novembre, podeu participar al V Concurs de Receptes de la Biosfera, organitzat pel parc del Montseny.

El concurs, que s’adreça a totes les persones que resideixin dins del territori de la Reserva de la Biosfera del Montseny, té les següents condicions de participació:

  • Les receptes presentades han de tenir com a ingredient principal o com a ingredients majoritaris aliments que es produeixin i elaborin al Montseny. 
  • Cada participant pot presentar tantes receptes com desitgi de les categories primer plat, segon plat, postres i beguda.
  • Per participar-hi, cal enviar un vídeo d’una durada màxima de 5 minuts en què es mostrin els ingredients, l’elaboració de la recepta, la persona que cuina i el plat acabat.
  • Els vídeos s’han d’enregistrar horitzontalment en alta definició (almenys 1920 x 1080 px de resolució) i presentar-se en format .mp4 o .mov.
  • S’han d’enviar a través d'aquest formulari, i cal aportar, a més a més, la informació següent: les dades personals de les persones participants; la recepta completa (ingredients i elaboració); i tres fotografies del plat acabat en format JPEG original o amb una resolució mínima de 1600 x 1200 píxels a 300 dpi per poder imprimir, lliures de marques d’aigua o signatures.
  • El termini per presentar les receptes finalitza el dimarts 30 de novembre.

El concurs estableix dues modalitats de premis: a les millors receptes i als millors vídeos, i es premiaran tant les dues millors receptes com els dos millors vídeos de cada categoria (primer plat, segon plat, postres i beguda). Els primers premis consistiran en un àpat per a dues persones en qualsevol dels restaurants acreditats amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Montseny i els segons premis consistiran en un lot de productes del Montseny.

Podeu consultar aquí les bases de participació.

Més informació a p.montseny.rbiosfera@diba.cat o al 93 847 51 02.

Concurs de receptes de la biosfera
Concurs de receptes de la biosfera