Sol·licitud reconeixement del grau de dependència

Molts tràmits de la Generalitat de Catalunya, de l’àrea de benestar i família, es poden sol·licitar a través de serveis socials, que els gestiona i que els envia a l’administració corresponent, excepte en els mesos d’estiu i vacances de Nadal que no es realitza la correspondència.

Si s’entreguen als serveis socials: s’ha de portar la sol·licitud corresponent i la documentació requerida ha d‘estar tota compulsada. No és d’entrega immediata, es triguen unes setmanes per obtenir el número de registre.
Es pot tramitar directament en algunes de les oficines de Benestar i Família: s’ha de portar a més de la sol·licitud, original i fotocòpia de la documentació. S’obté el nº de registre al moment.

Podeu consultar la definició del concepte de dependència, els graus que l'estableixen i informació sobre el procés de reconeixement oficial de la situació de dependència així com la documentació necessària, valoració i resolució, revisió de la resolució, el Programa individual d'atenció (PIA) i impresos de sol·licitud en els enllaços adjunts.Canals de tramitació

Oficines de Benestar social i família de la Generalitat de Catalunya més properes:

Oficina de Benestar Social i família Granollers
Carrer de Sant Jaume, 48
Telèfon 93 879 20 86 / Fax 93 879 30 04
Horari de registre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Tancat a l'agost i els dies 24 i 31 de desembre

Oficina de Benestar Social i Família Canovelles
Plaça de Pau Casals, s/n
Telèfon 93 846 45 22 / Fax 93 846 41 50
Horari de registre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Tancat a l'agost i els dies 24 i 31 de desembre.PresencialmentOficina d'Acció SocialCarrer Sant Francesc, 1- 308530 - La Garriga (Barcelona)

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-04-2019 16:50