De mica en mica s'omple la pica: el guanyador d'abril

Última revisió 16-05-2022 15:34
18/05/2022

El guanyador del concurs De mica en mica s'omple la pica s'ha acostat a l'Oficina de Català per rebre el seu obsequi: un lot de cultura.

Les frases fetes formen part de la nostra cultura i han existit des de sempre perquè eren paraules, expressions, situacions reals que es vivien, es patien o se’n gaudien i donaven origen a una frase feta, a un joc de paraules per descriure allò que formava part de l’entorn de cadascú.  

Cada mes l’Oficina de Català posa a prova els lectors de la pàgina web de l’Ajuntament oferint-los una frase feta amb 3 definicions diferents a fi que el lector s’animi a marcar l’opció correcta i participar en el concurs De mica en mica s'omple la pica.

A l’abril s’ha fet un nou sorteig i en Joan ha estat el seleccionat per la ruleta de la sort. És per això que s’ha acostat a l’Oficina de Català per rebre el seu obsequi: un lot de cultura. El premi consisteix en una bossa de roba amb l’eslògan De mica en mica s’omple la pica, una novel·la i una entrada doble per anar al Teatre de la Garriga El Patronat. 

Sabeu què vol dir donar un miquel? Animeu-vos a dir quina opció de les que presentem a la pàgina web defineix millor la frase feta que us presentem per al mes de maig.