Ràdio Silenci estrena canal de WhatsApp

Última revisió 21-11-2023 15:06
27/11/2023

Ràdio Silenci ha estrenat un canal a la plataforma WhatsApp, que permetrà rebre al telèfon mòbil, de dilluns a divendres, l’Infopòdcast: un resum vespertí de 3 minuts del més destacat de la Garriga i el Vallès Oriental.

A més, periòdicament, la ràdio enviarà alguns dels continguts més destacats que genera, com ara notícies rellevants, entrevistes, actuacions en vídeo de músics de la Garriga, activitats d’oci i cultura... A diferència dels grups o les llistes de distribució, els nous canals de WhatsApp permeten que l’usuari s’afegeixi o marxi quan vulgui, sense donar dades personals.

Com seguir el canal de WhatsApp de Ràdio Silenci?

Per entrar al canal de Ràdio Silenci només cal obrir l'aplicació de WhatsApp i anar a "actualitzacions" o “novedades” (situada a la part superior de la pantalla a Android i a la part inferior a iOS). Un cop dins de les "actualitzacions" o “novedades” s'hi troben tant els estats de WhatsApp com els "canals". Cal dirigir-se als "canals" i buscar "Ràdio Silenci". Hi apareix un símbol de verificació al costat. Un cop trobat, només cal clicar “seguir”.