L'edifici modernista també acull, des d'aquest setembre, les àrees de Comerç, Emprenedoria, Consum, Empresa i Indústria.
Les instal·lacions de Can Raspall, un equipament municipal, han retornat a l’Ajuntament, que hi ha traslladat tots aquests serveis.
Pel que fa al Servei Local d'Ocupació (SLO), que fins ara es trobava a la planta -1 de l'edifici del consistori, ha passat a ubicar-se a la planta 1 de Can Raspall.
El SLO manté els mateixos horaris i serveis, i segueix acompanyant i assessorant les persones que cerquen feina o que volen reorientar la seva vida laboral.
La falta d’espais i de sales d’atenció al públic és una de les grans mancances actuals al consistori, i des de l’equip de govern es treballa per solucionar-la. Un primer pas en aquest sentit ha estat la recuperació de Can Raspall per a usos municipals, que ha permès alliberat zones a la casa consistorial. A curt termini, també és previst canviar la ubicació de Serveis Socials. Pel que fa a l’Espai Jove, se situarà a Can Luna.
L’objectiu últim d’aquestes actuacions és millorar l’organització municipal i, conseqüentment, oferir un millor servei a la ciutadania. Alhora, l’equip de govern considera encertat i positiu que un edifici tan emblemàtic com Can Raspall esdevingui la seu de Promoció Econòmica. També celebra que l’equipament torni a tenir usos públics i adreçats al conjunt de la població.
L’edifici de Can Raspall (1903) és una construcció modernista i la primera obra de Manuel J. Raspall (de fet, era la casa medieval on va néixer la seva mare). Des de la restauració que s’hi va fer al 2007, es va unir a la finca de Can Mayol, obra noucentista del mateix arquitecte. Actualment l’equipament consta de 3 plantes i un pati, i compta amb una sala noble, diversos despatxos, sales de reunions i una sala d’actes.
Des de l’any 2015, la Fundació Martí l’Humà (FUMH) feia ús d’aquestes instal·lacions per a la seva activitat, però el conveni de cessió gratuïta de l’espai va finalitzar al maig, després que el Ple de febrer aprovés no renovar-lo.