La primera Trobada Veïnal, participativa

Última revisió 14-02-2020 08:58
13/02/2020

Més de cinquanta veïnes i veïns dels barris de les Roques, la Doma, Centre i Santa Rita van assistir ahir a la 1a Trobada Veïnal, que es va fer al vespre a Can Luna.

El públic va poder fer preguntes i suggeriments a l'equip de govern sobre l’estat dels seus barris. Entre els diversos temes que van sorgir durant les intervencions, el veïnat va fer incís, sobretot, en qüestions relacionades amb la mobilitat, l’estat de la via pública, el soroll, la neteja viària, l’incivisme o la gestió de l’arbrat.

L’equip de govern va escoltar i recollir les propostes i idees de la ciutadania, que ara estudiarà. També va resoldre dubtes i donar explicacions sobre aspectes concrets del funcionament municipal relacionats amb els barris participants.

A  la Trobada Veïnal hi va assistir i intervenir, també, una caporal de la Policia Local, que es va recordar que, des del cos, es vol apostar per una policia de comunitat, amb agents que tinguin un contacte constant i una relació fluïda amb la ciutadana per poder copsar les seves inquietuds i demandes a peu de carrer.

Les persones que no van poder assistir a la Trobada Veïnal però que tenen interès a fer arribar els seus comentaris o opinions poden fer-ho a través del correu barris@ajlagarriga.cat i de l’urna que s’ha instal·lat a l’entrada de l’Ajuntament.

L’acta de la sessió celebrada ahir es penjarà al nou web de participació ciutadana: participa.lagarriga.cat.

D’aquí a uns mesos, l’Ajuntament es posarà en contacte, amb el veïnat d’aquests barris per exposar-los l’estat de les seves propostes i mantenir-lo informat de qualsevol novetat o decisió al respecte.

La propera Trobada Veïnal es farà al mes de març als barris de Ca n'Illa, Montserrat i Passeig. El dia i el lloc resten, però, pendents de confirmar. 

Trobada Veïnal
Trobada Veïnal