La Garriga impulsa el projecte Treball, Talent i Tecnologia

Última revisió 29-03-2021 14:55
06/04/2021

Es tracta d'un projecte conjunt amb 15 municipis més i el Consell Comarcal del Vallès Oriental que vol acompanyar la transformació digital i la formació en tecnologies digitals en el sector de l'alimentació.

Setze municipis del Vallès Oriental i el Consell Comarcal impulsen conjuntament el projecte Treball, talent i Tecnologia en la cadena de valor de l’alimentació del Vallès Oriental. El seu objectiu és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

El projecte preveu realitzar accions de formació a les persones que estan treballant en les empreses d’aquest sector, així com a les persones desocupades en recerca de feina, una vegada diagnosticades les necessitats de les empreses i identificades les oportunitats de millora.

Execució en dos anys

Treball, Talent i tecnologia s’executarà durant els anys 2021 i 2022, disposa d’un pressupost total de 513.759,04€ i està finançat per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020-2023” i compta amb el suport de les organitzacions empresarials i sindicals que formen part de la Taula Vallès Oriental Avança (Pimec, UEI, CCOO, UGT) que des de l’any 2018 impulsa el Pla Estratègic de Promoció Econòmica de la comarca.

A banda de la Garriga, hi participen Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, les Franqueses del Vallès, Granollers, Lliça de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès i està coordinat pel Consell Comarcal i Granollers Mercat.

Les  bústies de contacte amb l’equip tècnic del projecte són TTT@vallesoriental.cat i empresagm@granollers.cat.

Projecte Treball, Talent i Tecnologia
Projecte Treball, Talent i Tecnologia