Condol per la mort del regidor Eduard Vilà i Rocafort

Última revisió 29-09-2023 11:46
29/09/2023

L'Ajuntament de la Garriga lamenta profundament comunicar la mort d’Eduard Vilà i Rocafort ahir, 28 de setembre, al vespre. Es convoca un minut de silenci a les 12 hores a la plaça de l'Església.

Eduard Vilà i Rocafort era el 4t tinent d'alcaldia de l’Àrea de Territori, Transició ecològica i Agenda 2030 i regidor d’Empresa, Ocupació i Societat del Coneixement; Acció Climàtica; Activitats i Habitatge.

El consistori ha convocat 1 minut de silenci a la plaça de l’Església a les 12 h i ha decretat un dia de dol, avui divendres 29 de setembre. Queda anul·lada l'agenda institucional. Durant tot el dia, l’ajuntament tindrà la bandera de la façana a mitja asta i amb un crespó negre en senyal de dol.

L’Ajuntament vol fer arribar el més sentit condol a la família, amb qui comparteixen el dolor per aquesta pèrdua. L’equip de govern vol aprofitar l’ocasió per reconèixer i agrair el seu treball com a regidor durant aquests mesos i els seus esforços i dedicació per fer de la Garriga un poble millor.

Nascut a Barcelona el 5 de setembre de 1966, Eduard Vilà estava casat i era pare de dues filles.

Estava fortament vinculat al municipi des de petit i hi residia des de l'any 1992.

Diplomat en Turisme, era professional del món de l'hostaleria i la restauració i Project Manager de HVAC i aerotèrmia.

Amant del teatre, va ser membre de l'Associació Fem Pastorets; va organitzar el Festival de Titelles i el Campionat Mundial de Beure d'orxata de la Garriga.