Les Jornades Modernistes proposen un viatge en el temps

Última revisió 04-10-2016 11:39
03/10/2016

Les Jornades Modernistes de la Garriga —una cita consolidada dins l’agenda cultural del municipi— arriben aquest cap de setmana amb un munt d’activitats per a tots els públics.

El cicle tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d’octubre i, com a novetat, apostarà per traslladar la programació a carrers i places, per fer-la encara més visible.

Un dels plats forts d’aquesta edició serà el cabaret modernista que es farà dissabte a la nit al Casino, una comèdia teatral que seguirà amb un Ball del Paral·lel dels anys 20. Altres propostes són una desfilada de moda modernista, teatre de carrer i un casament modernista.

D’entre les visites guiades, destaquen les rutes que es faran dissabte i diumenge al matí, que permetran conèixer aspectes poc coneguts de l’època, així com també la famosa Nit del Modernisme, que inclourà un còctel per a la gent que hi participi.

Aquest any, les Jornades comptaran amb un Espai Modernista, ubicat a Can Dachs i al carrer del Centre, on hi haurà paradetes d’artesania, tallers i activitats diverses (tallers de costura, taller d’art modernista, espai d’oficis d’època...). Del 3 al 9 d’octubre, a més, els establiments de restauració que hi col·laboren oferiran plats d’inspiració modernista.

 

Tota la informació aquí