Cuina modernista del 3 al 9 d'octubre

Última revisió 07-10-2016 14:27
03/10/2016

Una quinzena de restaurants de la Garriga participen de la setmana de cuina modernista que es farà del 3 al 9 d'octubre.

Cada establiment elaborarà plats d’inspiració modernista com Empedrat de bacalla amb escalivada amb panses i llavors de lli, que es fa al Bermutegui o el pollastre rostit amb niu de verduretes a la forja modernista del 9Refugi.

L'Hotel Termes fa un porc guisat amb fruites” braons de porc guisats amb fruites i fruits secs, el D'Arbois, peus de porc amb naps i Ca la Tània, albergínies farcides. Pel que fa al frankfurt cuinarà hamburguesa de peus de porc amb pa de pebres pebrot i salsa de tomàquet un pèl picant i la Pizzeria 1900 una sopa de mandonguilles. L'alambí s'ha decantat per un arròs d'ànec, i La Garrafa per un tall de galta de vedella en fricandó ,rustida poc a poc amb pesols i xampinyons. L'Aromes ha fet un postre típic del 1900 i el9Refugi un mel i mató.

Els restaurants del poble que participen d’aquesta iniciativa són Aromes Tea-Coffee-shop, Bar Restaurant Jovi, Bermutegi, Braseria el Racó, Ca la Tània, D’arbois Restaurant, El Cafè del Casino, Frankfurt la Garriga, Pizzeria 1900, Termes la Garriga, Vinòmic, Restaurant Alambí, Restaurant la Cabaña, al 9Refugi i el Restaurant la Garrafa.

Aquest és el primer cop que els restaurants del municipi participen de les Jornades Modernistes que es faran a la Garriga del 7 al 9 d'octubre.