Convidats a un casament modernista

Última revisió 28-06-2017 11:51
07/10/2016

Les Jornades Modernistes que se celebren aquest cap de setmana a la Garriga permetran viure en directe un casament burgès. Serà diumenge a partir de les 12 h, quan els nuvis i els més de 40 convidats arribaran a la plaça de l'Església.

L’entitat Sòciocultural La Llanterna Terrassenca recrearà una cerimònia amb tots els seus personatges i fins i tot amb una pianola oferint la música per celebrar-ho.

Abans, però, hi haurà un concert de Josep Domènech que amb la seva pianola oferirà en directe la música que s’escoltava i es ballava als ambients burgesos de 100 anys enrere. I ho farà fent servir rotlles de pianola com els que es fabricaven a la fàbrica dels Blancafort de la Garriga!

A la tarda els jocs tradicionals seran els protagonistes. A partir de les 17 h, la plaça de l'Església s'omplirà de bitlles, cordes, billars, xanques, laberints, curses de sacs, la granota, la xarranca, la peixera de peixos i molts més. La jornada es completarà amb l'espectacle de Vaxi Màgic a les 18 h.