Nou servei de neteja viària

Última revisió 13-12-2019 14:20
05/12/2019

El nou servei de neteja viària de la Garriga ha entrat en funcionament i des del passat 1 de desembre és l’empresa Urbaser, la nova concessionària, l’encarregada de mantenir nets els carrers i les places del municipi. 

Amb la nova concessió, l’Ajuntament ha aconseguit diverses millores en el servei, com són una major freqüència de pas per tots els sectors en què s’ha dividit del poble i un augment del 50% en la plantilla d’operaris de neteja manual.

Entre les novetats hi destaca nova maquinària especialitzada, com ara tres escombradores mecàniques d’aspiració, un vehicle elèctric amb caixa oberta i equip d’aigua a pressió, un equip d’aigua a pressió amb aigua calenta per a la neteja de taques d’oli, bufadores i desbrossadores elèctriques per minimitzar la contaminació acústica, un equip d’eliminació de xiclets i tricicles elèctrics per al desplaçament de cadascun dels operaris a les zones de treball assignades.

Tots els vehicles compten amb seguiment GPS de les seves rutes per a un major control de la prestació del servei. També s’incrementa la freqüència en la retirada manual de les males herbes (a la Garriga no es fan servir glisofats per al control d’aquesta mena de plantes) i en l’escombrat manual de la via pública.

Neteja vi? ria
Neteja vi? ria