Inauguració de l'Espai Polivalent Can Luna

Última revisió 03-01-2020 14:18
07/01/2020

La inauguració oficial de l’Espai Polivalent Can Luna tindrà lloc el proper dissabte 25 de gener a les 12 h a l’interior de l’equipament. 

 

L'ajuntament convida a la ciutadania a la inauguració del nou espai Can Luna. El públic que assisteixi a l’acte podrà gaudir d’un concert vermut a càrrec del grup coral de la Garriga KantiKune. A la inauguració, també es faran els parlaments institucionals.

Espectacle Vida
Durant el mateix cap de setmana, i també dins del programa especial per inaugurar l’equipament, Can Luna esdevindrà l’escenari del primer espectacle de la nova temporada del Teatre de la Garriga – El Patronat. Es tracta de l’espectacle Vida, una obra de teatre familiar de la Cia. Javier Aranda que ha estat premiada en nombrosos festivals. Vida es podrà veure dissabte a les 20 h i diumenge a les 11 h, i les invitacions (seran gratuïtes) per gaudir-ne es poden aconseguir al web www.teatrelagarriga.cat.

Finalment, i també dins d’aquest cicle d’actes inaugurals, Can Luna acollirà divendres 24 de gener al vespre la Nit de l’Esport, on des de l’Ajuntament es fa un reconeixement a esportistes del municipi per la seva trajectòria i dedicació.

Un espai per a entitats
Des d’aquest mes, diverses entitats i associacions del poble han començat a fer servir l’Espai Polivalent Can Luna per a algunes de les seves activitats: assaigs, trobades, reunions, formacions... Per consensuar el reglament i el funcionament de l’equipament s’ha constituït una Taula Coordinadora d’Entitats, on també es valoren les diverses necessitats materials, horàries i d’infraestructura per al bon ús de l’espai. Actualment, aquest òrgan l’integren un total de nou entitats, però s’espera que aviat en siguin més. 

La Societat Coral l’Aliança, l’Associació Ball de Gitanes, l’associació Mindfulness, el grup KantiKune o la Coral Ariadna són alguns dels col·lectius que ja fan ús de la sala, que és oberta al conjunt del teixit associatiu.

Actualment Can Luna només disposa d’un espai polivalent, però el desplegament del projecte contempla noves zones per a més usos de cara als propers anys.