La Garriga treballa per impulsar el circ

Última revisió 24-01-2022 14:07
26/01/2022

Des de fa un any, el Teatre de la Garriga - El Patronat forma part d'Esfera Circ, un programa d'acompanyament per ampliar els coneixements sobre aquesta art escènica i fomentar-ne la programació.

Dinfondre i ampliar els coneixements de les persones professionals de la cultura sobre el circ, per tal de fomentar-ne la seva programació en els circuits d'arts escèniques. Aquest és l'objectiu fonamental d'Esfera Circ, el programa d'acompanyament del qual forma part el Teatre de la Garriga - El Patronat des de fa un any. 

Així, durant aquest any, la Garriga ha estat present en les diverses accions d'Esfera Circ, com la taula rodona celebrada a la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà, el Festival Trapezi a Reus, el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, o la recent visita al Festival Theater op de Markt, de Bèlgica.

I és que l'àrea de Cultura de l'Ajuntament vol apostar amb força pel circ, ja que és una art escènica encara amb poca presència a la programació del municipi. No obstant això, a la Garriga ja s'han vist espectacles circenses de gran nivell, com Áureo, de la companyia UpArte i guardonat amb diversos premis, un espectacle d'acrobàcies que va obrir temporada el passat mes de setembre.

Esfera Circ forma part del Pla d'Impuls del Circ, una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

Et pot interessar