La deixalleria mòbil amplia horaris i ubicacions

Última revisió 17-05-2022 10:43
17/05/2022

A partir d'aquesta setmana, la deixalleria mòbil incrementarà el seu horari i dies de servei i també s’instal·larà en diferents punts de la Garriga.

A partir d'aquesta setmana, i fins al dia 9 de juny, la deixalleria mòbil estarà els dilluns a la plaça de Can Dachs, els dimarts al c. Mil·lenari de Catalunya / c. Can Illa, i els dijous, al c. Torrent dels Murris / Passeig Congost. El seu horari serà de 16 a 19 hores.

A partir del 13 de juny, l'horari s'ampliarà de les 12 a les 19 hores.

Què portem a la deixalleria?

Les deixalleries (mòbil i fixa) són centres de recepció selectiva dels residus especials. A la deixalleria, s’hi poden portar petits aparells electrònics, tòners i tintes, productes tòxics de neteja, bombetes, roba i sabates, piles, cintes de vídeo i CD, ferralla i fusta de petites dimensions, pintures, dissolvents i coles, olis, bateries de cotxe, càpsules de cafè, cosmètics caducats i plàstics que no siguin envasos, com joguines, etc.

A la deixalleria fixa, a més, també s'hi poden dur restes de poda i les fraccions d'envasos i paper i cartró.

Punts de la deixalleria

L'odenança municipal que regula la taxa per la gestió de residus, estableix que s’atorgarà una bonificació de la taxa d’escombraries domiciliàries a totes aquelles unitats tributàries dels habitatges que hagin utilitzat la deixalleria durant l’exercici anterior.

Trobareu tota la informació i podreu consultar els punts clicant aquest enllaç.