Ràdio Silenci

Ràdio Silenci fa difusió de l'activitat dels membres del consistori amb la retransmissió del Ple en directe i entrevistes als diferents portaveus dels grups municipals

-Publicació d'informació sobre el desenvolupament del Ple, les mocions presentades pels diferents grups polítics, el debat i els acords

- Publicació de notícies referents al Ple municipal a l'apartat de notícies i a l'apartat Ple municipal http://www.radiosilenci.cat/#!/programs/plemunicipal

-Entrevista a l'Alcaldessa el 1r i 3r dimecres de cada mes, on un membre de la oposició realitza una pregunta  (fins a abril de 2019)

 - Opinions de tots els portaveus dels grups municipals - cada dimecres entrevistes de 8 minuts a Ràdio Silenci

Entrevista als portaveus cada dimecres a l'Infogar 

 • Opinió de CiU/PDeCAT
  • Entrevista a PDECat 25.01.2017 - La regidora del Partit Demòcrata i alcaldessa, Meritxell Budó, destaca la necessitat que la Garriga doni suport a la pobliació refugiada amb el manifest “Casa Nostra - Casa Vostra”. Budó també ha anunciat que des de l’àrea d’ensenyament s’està treballant en la creació d’un nou consell de joves i adolescents de la Garriga. 
  • Entrevista a CIU 23.11.2016 - L’alcaldessa, Meritxell Budó, explica que els pressupostos municipals del 2017 deixen la porta oberta a recollir propostes del veïns de la Garriga. Budó ha assegurat a l’espai de l’entrevista del portaveu que els regidor de l’equip de govern no han decidit encara si treballaran el 6 de desembre.
 • Opinió de la portaveu d'ACORD + ERC
  • Entrevista a Acord 30.11.2016 - La regidora d’Acord, Neus Marrodan, assegura que els pressupostos del 2017 responen a les necessitats del veïns de la Garriga. La primera tinent d’alcalde del municipi també ha anunciat que els 4 regidors d’Acord - Esquerra treballaran el proper 6 de desembre, festiu pel dia de la constitució.
 • Opinió de la portaveu de la CUP
  • Entrevista a la CUP 7.12.2016 - La regidora de la Cup, Clara Dachs, assegura que en aquests moments votarien en contra dels pressupostos del 2017 que presentarà l’equip de govern al plenari de desembre. Segons Dachs la manca de participació i no fer inversions que siguin un benefici pel municipi són la principal justificació.
 • Opinió del portaveu del PSC 
  • Entrevista al PSC 22.02.2017 El regidor del PSC, Àlex Valiente, encara el repte de seguir sent el primer secretari dels socialistes locals en la vista posada a les eleccions municipals del 2019 . Entre les prioritats del partit, de cara el propers mesos, es vol confeccionar una candidatura sòlida pels comicis que se celebraran d’aquí 2 anys
  • Entrevista al PSC 21.12.2016 - Àlex Valiente avança que votarà en contra dels pressupostos del 2017 a la Garriga. El regidor socialista lamenta la falta de participació i compromís de l’equip de govern al llarg dels últims anys. Que l’obliguen a votar en contra del comptes després de 4 anys donant-hi suport.
 • Opinió del portaveu de SI
  • Entrevista a Solidaritat 11.01.02017 - El regidor de Solidaritat, Xavier Bernaldo, destaca l'inici de la redacció d'un nou Pla d'Ordenació Urbanística com a la prioritat més important a la Garriga el 2017.
  • Entrevista a SI 09.11.2016 - El regidor de Solidaritat, Xavier Bernaldo, critica l’actitud negociadora de l’equip de govern al llarg del primer any de govern. Bernaldo es mostra pessimista perquè hi hagi un canvi d’actitud, ja que assegura que l’equip de govern no té la intenció de negociar amb l’oposició tenint majoria absoluta.
 • Opinió del portaveu de ICV
  • Entrevista a ICV 08.03.2017 La regidora d’Iniciativa, Carme Farrerons, destaca la necessitat de seguir lluitant contra la desigualtat perquè les dones tinguin les mateixes possibilitats que els homes
  • Entrevista a ICV 18.01.2017 - La regidora d’Iniciativa, Carme Farrerons, assegura que el 2017 faran un seguiment que es compleixen els acords dels pressupostos. Segons Farrerons la necessitat de reformar el ROM no és una prioritat després que es redactés el passat 2009.
  • Entrevista a ICV 16.11.2017 - La regidora d’Iniciativa, Carme Farrerons, assegura que exigiran pels pressupostos a l’equip de govern que es creï una borsa de lloguer social el 2017. La representant ecosocialista diu que durant el darrer ple van preferir debatre les taxes, en compte de posicionar-se al costat d’un partit com Ciutadans.
 • Opinió de C's
  • Entrevista a Ciutadans 14.12.2016 - El regidor de Ciutadans, Àngel Guillen, assegura que encara no té decidit el seu posicionament respecte els comptes municipals del 2017. Guillen està a l’espera de rebre una resposta del seguit d’inversions que va proposar a l’equip de govern durant una reunió el passat diumenge.

Entrevistes al programa Això no és Älmhult. Fins 2019

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-02-2020 12:42