Tallers de prevenció del consum de drogues i promoció de la salut

Última revisió 09-06-2021 11:47
09/06/2021

Durant el curs escolar 2020-21, el Pla C17 ha programat i dut a terme 135 tallers entre alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de l'IES Vil.la Romana, l'IES Manuel Blancafort, i l'Escola Sant Lluís de Gonçaga.

Els tallers tenen com a objectiu evitar i retardar l’inici del consum de drogues així com reduir els riscos associats al seu possible consum. A més, es pretén fomentar l’adquisició d’hàbits saludables entre els i les adolescents. Les activitats promouen l’adquisició de factors de protecció, capacitat per la presa de decisions i habilitats de vida en l'alumnat.

Durant aquest curs escolar, i tal i com ja es ve realitzant des del 2005, el Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 ofereix tot un seguit de tallers i activitats de prevenció del consum de drogues i d’ús adequat de les pantalles als centres escolar de secundària del municipi. També s’ofereixen tallers que promouen el hàbits de salut vinculats a la sexualitat i l'afectivitat, l'alimentació saludable i la gestió emocional.

El Pla C17 ofereix un Catàleg de Tallers de diferents entitats i del propi servei de prevenció per a que cada centre educatiu pugui sol·licitar a l’inici del curs escolar els tallers que desitgi. Des del Pla es coordinen, conjuntament amb cada centre educatiu, les accions que es realitzaran al llarg del curs.

Tallers de prevenció del consum de drogues
Tallers de prevenció del consum de drogues

Enllaços