Suu i Artristras, al Teatre de la Garriga

Última revisió 06-09-2021 12:23
14/09/2021

La programació dels mesos de setembre i octubre del Teatre El Patronat compta amb música, espectacles familiars, humor i teatre social.

Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades actualment, presentarà Ventura, el seu darrer disc, al Teatre de la Garriga - El Patronat. Serà el dia 2 d'octubre a les 20 hores

Serà un dels plats forts de la temporada al teatre, però no l'únic. En l'apartat d'espectacles familiars, la companyia Artristras pujarà a l'escenari garriguenc el 24 d'octubre a la tarda amb Noctiluca, la història d'un incansable investigador que viurà un munt d'aventures relacionades amb el món de la bioluminescència després de trobar unes cuques de llum.

Teatre social i més música

El teatre de caire més social i de sensibilització vindrà de la mà de la companyia Frec a Frec, amb Siyahamba, un espectacle amb debat, en què una parella veurà capgirat el seu món amb l'arribada de dos nois que han hagut d'abandonar el seu país, amb tot el que això comporta. El podreu veure el dia 16 d'octubre al vespre.

Seguint amb més música, Intana presentarà, el 23 d'octubre a les 20 hores, A plan for us, el seu nou disc, amb un so càlid i sòlid que parla de la por a la inèrcia i de la voluntat de parar i pensar. Guillem Callejon, guitarrista de la Garriga, forma part del grup.

El 30 d'octure a la tarda, el grup de teatre Esplai presentarà Els Perucs, una divertida obra que ens acosta les peripècies d'una família que viu a tocar d'un cementiri.  Trucs misteriosos a la porta, sessions d’espiritisme, hipnotisme, fantasmes, crisis nervioses, morts que apareixen, morts que desapareixen... són els ingredients que garanteixen una sessió de rialles.

Mostra de Films de Dones

Sota el títol de "La Mostra es mou a la Garriga", la Mostra de Films de Dones de Barcelona ha programat tres sessions al Teatre de la Garriga - El Patronat.

Es projectaran els films For your sake (Pel teu bé), de Ronja Hemm; Rebel Menopause (Menopausar rebel), d'Adele Tulli (24 de setembre); Chez Jolie Coiffure, Rosine Mfetgo Mbakam (8 d'octubre); i Niña mamá, d'Andrea Testa (19 de novembre).

Suu
Suu