Segueix l'actualitat de la Garriga!

Última revisió 06-04-2020 14:05
06/04/2020

Consulta totes les notícies relacionades amb la crisi de la Covid-19 als canals d’informació de l’Ajuntament.

Durant el confinament i l’estat d’alarma, que va començar el passat 14 de març i que de moment s’allargarà fins al proper 26 d’abril, els serveis de comunicació municipals segueixen treballant per oferir tota l’actualitat relacionada amb la crisi del coronavirus a la Garriga.

Xarxes socials
La informació actualitzada de tots els comunicats i informacions oficials es pot consultar, puntualment, a les xarxes socials del consistori.

L’Ajuntament té comptes oficials a Twitter (@ajlaGarriga), Facebook (Ajuntament de la Garriga) i a Instagram (@ajlagarriga).

Web municipal
Totes les notícies també es poden trobar, més desenvolupades, al web municipal, on cada dia s’hi publiquen continguts actualitzats i on s’hi ha habilitat una secció específica per a les informacions relacionades amb la Covid-19.

A  més d’oferir peces informatives sobre l’acció de l’equip de govern davant d’aquesta situació excepcional, el web presenta notícies i recursos que tenen l’objectiu d’ajudar la població en aquests dies difícils.Així, el portal ofereix consells per al confinament, recorda les mesures de seguretat i de distanciament social, recull el llistat de comerços que ofereixen comandes i servei a domicili, explica les iniciatives solidàries nascudes al poble, i dóna a conèixer qualsevol novetat relacionada amb la restricció d’activitats i moviments per part de la població, entre moltes altres informacions.

També s’hi detallen tots els serveis que la ciutadania té al seu abast i les vies per contactar amb les diverses àrees i regidories, que segueixen treballant per oferir el servei públic a la població.

Butlletí electrònic
Per estar al dia de totes les novetats relacionades amb la crisi del coronavirus a la Garriga es recomana subscriure’s al butlletí electrònic de l’Ajuntament.

La inscripció es pot fer aquí i permet rebre, al correu electrònic que s’indiqui, un recull de les principals informacions publicades cada setmana.

L'enviament del butlletí electrònic es fa cada dijous al migdia. Aquest mes l’Ajuntament no publicarà el butlletí municipal en paper.


Ràdio Silenci
Pel que fa a l’emissora municipal, Ràdio Silenci emet diàriament un informatiu amb tota l’actualitat garriguenca a les 14 h, que  torna a emetre a les 19 h i que també es pot consultar a la carta. 

Des de l’emissora també es fan butlletins horaris, es col·labora en l'informatiu matinal de la Xarxa i es mantenen les xarxes socials actualitzades (Twitter, Facebook i Instagram).

A més a més, la ràdio ha estrenat un programa especial que, sota el nom de Confinats i contents, dóna eines per viure el confinament de la millor manera possible de la mà de la psicòloga de la Garriga Elena Codina. El programa es pot escoltar cada dia a les 10 h i a les 14.30 h, i en qualsevol moment a www.radiosilenci.cat.

 

El butlletí electrònic permet estar al dia.
El butlletí electrònic permet estar al dia.