L'Ajuntament, tancat com a mesura preventiva

Última revisió 16-03-2020 18:44
16/03/2020

Es demana fer els tràmits de manera telemàtica i roman obert el telèfon d'atenció a la ciutadania.

Tot seguint les recomanacions oficials de prevenció del coronavirus, l'Ajuntament de la Garriga tanca les seves portes fins a nou avís.

Per a consultes urgents i inajornables, el consistori posa a la disposició de la ciutadania el telèfon 93 860 50 50 de 9 a 14 h, a través del qual s'informarà de les passes a seguir per a fer qualsevol gestió. 

Es prioritazaran els tràmits rebuts per via telemàtica o telefònica, però si és necessària una actuació presencial es donarà hora per dur-la a terme. 

Els tràmits telemàtics es poden fer, com sempre, a la Seu Electrònica del web municipal. També es pot contactar amb l'Ajuntament escrivint un correu electrònic a oac@ajlagarriga.cat.

Pel que fa a la Policia Local, també restringeix el seu servei d'atenció i per contactar-hi cal trucar al telèfon 93  871 80 92 o escriure al correu policialocal@ajlagarriga.cat.

Des de l'Ajuntament s'agraeix la col·laboració de la població, a qui es recomana que es mantingui informada a través dels canals oficials del consistori i de la Generalitat.

 

Comunicat
Comunicat