La Garriga des de la finestra i altres propostes virtuals

Última revisió 28-04-2020 11:24
28/04/2020

Més de 100 persones han respost a la crida feta des de les xarxes socials de l’Ajuntament a enviar fotografies fetes des de casa.

L'etiqueta #DesDeLaFinestraLG ja reuneix, a les diverses xarxes socials, més d'un centenar de fotografies en què gent de poble mostra què veu des de les seves finestres, durant el confinament. 

La iniciativa permet descobrir diversos paisatges confinats de la Garriga i compartir moments entre totes les persones que hi participen. 

Programació #JovesInDaJaus

També per fer més amè el confinament, el Casal de Joves cada setmana fa propostes lúdiques i culturals a través d'un cicle d'activitats virtuals, que porta per nom #JovesInDaJaus.

Amb aquesta programació, que és conjunta per a joves de la Garriga, Figaró i l'Ametlla, es vol acompanyar nois i noies durant el confinament amb propostes molt divereses que es poden seguir a través del compte d'Instagram, en directe i durant les 24 hores següents a la seva emissió. 

De moment ja s'han fet tallers de pilates, dansa urbana, dibuix manga, break dance i malabars, entre molts altres. I les sessions han registrat un públic d'entre 50 i 120 joves. 

Més informació al compte d'Instagram @espai_jove_lagarriga.

Festival Confinafest

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 3a edició del ConfinaFest20, un esdeveniment que porta el nom de la plataforma benèfica d'art online que recapta fons per diferents centres sanitaris en la lluita contra la COVID19 i que ja suma 700 euros recaptats. 

ConfinaFest20 prepara noves activitats, sorteigs, entrevistes i col·laboracions diverses de cara als propers dies.

Tota la programació es pot consultar al web www.confinafest.com i al compte d'Instagram @Confinafest20, on es poden seguir els actes en directe.

 

 

Una de les fotos etiquetades a les xarxes.
Una de les fotos etiquetades a les xarxes.

Et pot interessar