Els serveis de manteniment i neteja, actius

Última revisió 18-03-2020 11:58
18/03/2020

La deixalleria és tancada, però funcionen els serveis de recollida de poda i voluminosos.

El servei de manteniment i neteja urbana municipal es mantenen en funcionament per garantir el bon estat i la neteja del poble, també durant aquestes setmanes.  El servei s’estructura de la següent manera:

Neteja de carrers
Es presta el servei diari habitual, amb un equip integrat per 1 oficial i 6 peons que fa neteja manual i amb 3 màquines escombradores. També es manté el rentat de les papereres amb aigua i desengreixant, que es fa cada divendres.

Recollia de residus
Es manté el servei de recollida diària d’escombraries de rebuig i d’orgànica. Els dilluns, de 6.30 a 13 h, es fa la recollida de voluminosos concertada. I els dijous es fa la recollida de poda, també concertada. Ambdós serveis es poden sol·licitar -gratuïtament- al telèfon 93 751 00 96.
Es manté el servei diari de recollida de trastos abandonats, en què hi treballa una persona.

Recollida selectiva
El servei de recollida selectiva de paper  i cartró, envasos i vidre segueix sense afectació, amb les freqüències habituals. 
Pel que fa a la recollida de paper comercial porta a porta, també es manté per poder donar servei als establiments de serveis bàsics com supermercats, comerços, residències, etc.
La deixalleria, com la resta d’equipaments municipals, romandrà tancada fins a nou avís.

Jardineria, neteja de zones verdes i buidat de papereres
Per a aquestes tasques de manteniment i neteja dels espais verds del municipi – que duu a terme l’empresa Viver de Bell-lloc-  s’han establert serveis mínims. Hi treballen 3 equips formats, cadascun, per 1 oficial i 1 peó/peona usuària de Viver de Bell Lloc. Un cop acaben la tasca, tots els equips donen per finalitzada la seva jornada i deixen per més endavant qualsevol altra feina que no sigui ni prioritària ni urgent.

Crida al civisme 
Des de l’Ajuntament es fa una crida al civisme i es demana a la ciutadania que faci un bon ús de les àrees de recollida, que no deixi residus a fora dels contenidors i que no abandoni trastos o voluminosos al carrer (telèfon de recollida: 93 751 00 96). 

 

Es demana un bon ús dels contenidors
Es demana un bon ús dels contenidors