Conèixer el patrimoni de la Garriga des de casa

Última revisió 06-04-2020 12:43
06/04/2020

A través del seu Instagram, el Centre de Visitants penja històries i curiositats sobre espais del municipi.

Durant aquest confinament, el Centre de Visitants (CdV) segueix treballant per apropar la història i el patrimoni de la Garriga a tothom que el vulgui descobrir.

El seu personal ha dissenyat una estratègia de comunicació específica en què, a través del seu compte d’Instagram, emet continguts divulgatius relacionats amb les seves activitats. L’objectiu d’aquesta acció és fidelitzar els seus públics, d’una banda, i aconseguir-ne de nous, de l’altra.

En diverses entrades i stories a la xarxa social, el CdV publica curiositats històriques, passejades virtuals i vídeos explicatius on ofereix informació d’interès per a visitants, que d’aquesta manera poden conèixer tota l’oferta d’activitats i serveis de l’equipament de manera telemàtica.

El compte d’Instagram del CdV (@lagarrigacdv) és un dels nous canals de comunicació del centre, que també té presència a Facebook i disposa de la pàgina web www.visitalagarriga.cat.

Per a més informació sobre el CdV –actualment tancat al públic, com la resta d’equipaments- es pot enviar un correu a info@visitalagarriga.cat o trucar al telèfon 610 477 823. 

El CdV ha obert un compte a Instagram.
El CdV ha obert un compte a Instagram.