Bicicletada popular

Última revisió 28-06-2017 11:57
19/09/2016

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura el proper 25 de setembre es farà una bicicletada popular, que sortirà a les 11 h de la plaça de l’Església. 

Després de fer una ruta pels voltants de la Garriga, l’activitat seguirà al parc dels Pinetons el públic gaudirà d’un piscolabis i un espectacle d’animació infantil a càrrer de Tumacat.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya, promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent.’, la Setmana del 2016 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

Cartell Bicicletada popular
Cartell Bicicletada popular