Canvi de l'equip directiu a l'EMAD

Última revisió 08-08-2016 12:48
06/09/2016

L’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD) ha renovat el la seva direcció, que fins ara encapçalava Ricard Andrés. La nova directora és Elisabet Serra amb Alfred Trujillo de cap d’estudis i Innocència Maza de secretària de direcció.

Aquest curs el centre estrena nous cicles formatius: un cicle de grau mig de Reproduccions artístiques de fusta i un cicle superior de Gràfica Interactiva i Gràfica publicitària 3 x2, que permet obtenir dues titulacions en 3 anys.

A l'EMAD s'hi poden realitzar els cicles formatius de CFGM Assist. al Prod. Gràfic Interactiu, CFGM Ebenisteria Artística, CFGS Gràfica Interactiva i CFGS Mobiliari i Interiorisme; els cicles CFGM de Creació d’objectes i moble (LOE), CFGM d’Ebenisteria artística, CFGM d’Assistent al producte gràfic interactiu (LOE); a més de cursos per a infants i adults.

Equip directiu EMAD
Equip directiu EMAD

Enllaços