Primer parc adaptat a la Garriga

Última revisió 28-06-2017 12:11
14/07/2016

La Garriga tindrà en els propers dies un parc adaptat i integrador situat a làrea de la Sínia.

El parc és adaptat perquè, a més d'eliminar les barreres arquitectòniques, incorpora, per exemple, elements amb colors cridaners per a què siguin més fàcil de localitzar per les persones amb discapacitat visual. 

L'àrea té cinc elements amb rampes d'accés i estructures a l'alçada de les cadires de rodes. També consta d'un gronxador amb respatller, una estructura balança amb accés a dues cadires de rodes i un joc giratori apte per a cadires i amb seients per a acompanyants.

La zona vol ser un punt d'integració i per aquest motiu totes les estructures poden ser utilitzades tant per infants amb discapacitats com per la resta.

Un dels elements que encara queda per resoldre és l'impacte del sol en les hores centrals del dia. Es preveu que de cara a la tardor s'hi plantin arbres però fins llavors, s'està estudiant la manera d'instal·lar algun tipus de tendal.

Tot i que la inauguració oficial es farà al setembre, es preveu que s'obri durant les properes setmanes.

 

Parc adaptat i integrador infants discapacitats la garriga
Parc adaptat i integrador infants discapacitats la garriga