Visita del delegat del govern de la Generalitat a la Garriga

Última revisió 28-06-2017 12:15
11/07/2016

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha visitat la Garriga avui dilluns 11 de juliol per presentar-se i conèixer les necessitats del municipi.

Escobar s'ha reunit en primera instància amb l'alcaldessa, Meritxell Budó i posteriorment amb la resta de l'equip de govern.

A la reunió se li han traslladat les principals preocupacions en matèria econòmica del municipi, la necessitat de concretar l'obertura del nou parc de bombers voluntaris i quins són els projectes que es volen tirar endavant en aquesta legislatura.

La trobada ha acabat amb una visita a l'església de la Doma on el delegat ha pogut conèixer les necessitats de manteniment i restauració de l'església garriguenca, que conserva un magnífic retaule gòtic de Sant Esteve.