Els Geganters busquen voluntaris

Última revisió 28-06-2017 12:15
08/07/2016

Els Geganters de la Garriga busquen ampliar la base de voluntaris per poder fer un recanvi generacional. L'entitat està organitzant diverses activitats per donar-se a conèixer al municipi i s'ha adherit a la campanya solidària contra el càncer de mama “Les gegantes amb TU”.

Aquesta campanya consta de tres eixos; seguir donant a conèixer la malaltia, contribuir econòmicament a la recerca mèdica i per últim organitzar la trobada de gegantes que tindrà lloc a Barcelona el 23 d’octubre. A la Garriga, amb la col·laboració de l’Agrupació de Serveis i Comerciantes del poble ( ASIC ) han posat unes guardioles solidàries a diferents punts i comerços del centre del poble.

El darrer cap de setmana han estat a la Fira d'entitats i ara ja preparen la trobada que aquest any es farà el 31 de juliol.

Aquelles persones interessades a unir-se a la colla poden trucar al telèfon 618 474 173 o escriure a gegantsdelagarriga@gmail.com

gegants la garriga
gegants la garriga