Un concurs premiarà els infants i joves que millor reciclin

Última revisió 14-11-2014 09:37
14/11/2014

Els infants i joves de 6 a 18 anys de la Garriga podran participar, del 15 de novembre al 14 de desembre, a un concurs que potencia la recollida selectiva de residus.

Es tracta de “JugaNet! Cada cosa al seu lloc”, que vol premiar aquells/es concursants que més sàpiguen de reciclatge de residus. Al concurs s'hi pot jugar entrant al web http://juganet-cadacosaalseulloc.cat o bé baixant una aplicació per a dispositius iPhone i Android.

La participació és gratuïta i cada jugador/a pot participar-hi tantes vegades com vulgui, fins a aconseguir la màxima puntuació, que és l’element que li permetrà guanyar un dels premis que s’atorguen en funció de 3 categories corresponents a les següents franges d’edat: de 6 a 10 anys, d’11 a 14 anys i de 15 a 18 anys.

Les persones que es classifiquin primera i segona de cada categoria guanyaran una tauleta electrònica amb 16 GB de capacitat. La resta de participants rebran per correu electrònic un diploma de participació amb la puntuació aconseguida.

Els premis es lliuraran en un acte públic el dia 20 de desembre a la seu del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, que és l'entitat que organitza el concurs.

Un concurs premiarà els infants i joves de la Garriga que millor reciclin
Un concurs premiarà els infants i joves de la Garriga que millor reciclin

Enllaços