Novembre musical al Teatre

Última revisió 05-11-2014 12:11
05/11/2014

El mes de novembre arribarà al teatre de la Garriga amb música per a tots els gustos però també amb teatre per als més petits. Dissabte 8 obrirà el mes un clàssic, el Rèquiem de Brahms, però interpretat d'una manera ben especial: serà un concert de cor i piano a quatre mans, a càrrec del Cor de Cambra de Granollers.

Dissabte 15 serà el torn d'”Ara o mai”, un musical que arriba a la Garriga després de 4 anys d’una gira plena d’èxit a teatres de Catalunya. L'obra ens trasllada a un escenari on cinc actors, acompanyats de música en directe, analitzen l'ofici de fer teatre, amb un càsting i unes gotes de thriller com a fil argumental.

El 29 de novembre l’escenari s’omplirà de més música. En aquest cas el soul i rythm & blues dels barcelonins The Excitements, amb la veu avellutada de la seva cantant, la moçambiquesa Koko-Jean Davis. La proposta és contundent: música de ball amb ànima i un espectacle vibrant, que no decau en cap moment.

Finalment, l'endemà dia 30 pujarà a l'escenari del Teatre l'espectacle infantil «Un llençol d'estels». L'autor, en Pep López, crea màgia amb la música i les imatges, i inclou noves tecnologies i jocs interactius amb el públic.

Cartell Cor granollers
Cartell Cor granollers