La música amb nom de dona és protagonista al teatre

Última revisió 03-03-2021 08:25
03/03/2021

La música signada per dones és protagonista en els mesos de març i abril al Teatre de la Garriga – El Patronat.

El 6 de març, i dintre dels actes del Dia de les Dones, De Lirios, un grup format per sis noies de la Garriga, dóna veu a les dones del món amb un repertori de temes propis i algun homenatge. 

Dissabte 13 de març, el saxofonista malagueny Enrique Oliver presenta Incerteza, el seu segon treball discogràfi c compost durant els últims cinc anys.

També per celebrar el 8M, Joina arriba al teatre amb Òrbita 9.18, un nou àlbum que orbita al voltant del concepte de trobar “la pròpia casa”. Serà el dia 27 de març.

A l’abril, serà el torn d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project, amb La tendresse, un repàs a cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, Serge Gains-bourg, Barbara i altres autors, inclòs en el Festival Terra de Sons.

Espectacles familiars

En l’apartat familiar, el 21 de març arriba Orbital de la Cía. Farrés Brothers, gira al voltant d’una abraçada pendent i del llarg viatge de tres amics per fer-la real. Tota una refl exió sobre les distàncies i les (des)connexions entre persones en un espectacle multidisciplinar fi nalista del Premi BBVA 2021.

I ja a l’abril, el dia 18, la companyia Xip Xap porta a l’escenari de la Garriga Hamelí, un clàssic revisat amb una mirada contemporània que farà les delícies dels infants.

Les entrades es poden adquirir al web teatrelagarriga.cat.

De Lirios
De Lirios