Inscripcions als cursos de català en línia

Última revisió 08-01-2021 10:51
08/01/2021

Les inscripcions als cursos de català en línia es faran del 13 al 15 de gener.

Comença un nou trimestre per estudiar català adaptat a les mesures de seguretat davant les restriccions de la Covid-19. Es preveu que la majoria de cursos siguin virtuals, excepte alguns cursos de coneixements bàsics que, si la situació ho permet, es faran presencials.

Del 13 al 15 de gener es fan les inscripcions en format virtual per apuntar-se a un curs de català. Les persones interessades poden accedir a la pàgina web i inscriure's al curs que els correspongui. En cas de desconèixer quin és el nivell que els correspon o no poder acreditar-lo, tenen la possibilitat de sol·licitar una prova de nivell al mateix enllaç.

Els dies 11 i 12 de gener només tindran accés a la inscripció els exalumnes del 2020. 

Els cursos s'inicien el 25 de gener i tenen una durada de 45 h distribuïdes en 2 dies per setmana durant 3 mesos. Un cop acabats els cursos, si són oficials hi haurà la prova homologada per obtenir el certificat corresponent. 

Per a qualsevol dubte, els usuaris poden contactar amb l'Oficina de Català mitjançant el correu @CPNL - Oficina de Català de la Garriga o bé trucant al 677 255 286.

Les persones interessades poden entrar a la pàgina dels cursos de català a través d'aquest enllaç:

 Informació dels cursos | Cursos de català | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

Cursos de català
Cursos de català