Diumenge de Festa Major

-A les 8 h

MATINADES: Tradicional passada pels carrers de tot el poble interpretant el Toc de Matinades a càrrec de Grallarriga i els grallers de la Colla de Geganters i Grallers de la Garriga. 

Organitza: Grallarriga i Colla de Geganters i Grallers de la Garriga

 

-A les 10 h, a l’Asil Hospital

PLANTADA DE GEGANTS I GEGANTESBALLADA DE GEGANTS I GEGANTES i CERCAVILA DE GEGANTS I GEGANTES: fins a la plaça de l’Església.

Col·labora: Colla de Geganters i Grallers de la Garriga

 

-A les 12 h, a Can Luna

VERMUT KM 0: Ets una persona amant del bon vi? Creus que ho saps tot sobre aquest món? Doncs t’acostem encara més a les DO de Catalunya, amb un tast de vins dirigit per Vi i Companyia. La Marta i en Mike ens acostaran a bons vins del nostre territori i ho acompanyarem amb productes de proximitat. Preu de l’activitat: 25 €. Inscripcions a: projectemexclat@gmail.com fins al 26 de juliol, o fins a esgotar les places.

Col·labora: Projecte Mexcla’t, Vi i Companyia.

Patrocina: Envernissats R. Vila SL

 

-A les 12 h, al Teatre de la Garriga - El Patronat

CONCERT VERMUT ‘TRENCADÍS amb NEUS MAR & LA FLAMA DE FARNERS’: Vine a gaudir del concert-relat de la cobla La Flama de Farners amb la cantant Neus Mar. En  acabar, vermut i ballada d’una sardana. Invitacions a: www.teatrelagarriga.cat

Col·labora: Agrupació Sardanista la Garriga

 

-De 16 h a 20 h, al passeig dels Til·lers

XXXI ESCALADA AL CAMPANAR

Col·labora: Centre Excursionista Garriguenc, Bar La Plaça i La Botigueta

 

-A les 16 h, al Cinema Alhambra

UNA FAMÍLIA DE SUPERHEROIS: Pel·lícula noruega de superherois animada per ordinador. La Hedvig, una videojugadora d’onze anys, té l’encàrrec d’assumir el paper de superheroïna i substituir el seu pare, però... podrà combatre la mandra i posar-se en forma a temps?

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

 

-A les 17 h, al Teatre de la Garriga - El Patronat

HO HAS DE VOLER!, amb el grup de teatre ELS DOFINS: Un grup de persones que, arran d’històries que han viscut en el passat, decideixen fer-se metges i metgesses i convèncer la gent que si volen, poden aconseguir moltes més coses de les que es pensen. Per a tots els públics. Invitacions a: www.teatrelagarriga.cat

Col·labora: Associació de Disminuïts Psíquics i Físics Els Dofins

 

-A les 18.30 h, a la plaça de Santa Isabel

VIII CAMPIONAT MUNDIAL DE BEURE ORXATA: Concurs per a majors de 18 anys. El campionat es conforma de quatre proves eliminatòries (qui guanya l’eliminatòria passa a la seguÌ?ent modalitat, la resta queda eliminat). La primera és beure mig litre del got, la segona és beure mig litre d’ampolla, la tercera és beure mig litre amb canyeta, la gran final és beure  mig litre del porró. Inscripcions gratuïtes a: Gelatteria Toscana (carrer Banys, 39) o per correu a gelatteriatoscana@gmail.com

Col·labora: Gelatteria Toscana

Patrocina: Orxates Fillol SL

 

-A les 19.30 h, a la plaça Can Dachs

KASUMAY, de Circ LOS: «HOLA, QUÈ TAL?» és el significat de la paraula d’origen senegalès KASUMAY, i una forma perfecta per començar qualsevol relació. En el continent africà es tracta d’un so CONVIDANT: una invitació a venir, un «obrir casa teva» de forma desinteressada, on NO HI HA FRONTERES ni filtres emocionals.

 

-De 20 h a 23 h, a La Torre del Fanal

LA JAM ÈPICA: La trobada musical de joves més clàssica i entranyable de la Garriga.

 

-A les 21 h, a la plaça de l’Església

SOPAR I SARDAXOU AMB LA COBLA CONTEMPORÀNIA

Col·labora: Agrupació Sardanista de la Garriga

Patrocina: Disterri SA

 

-A les 23.30 h, a la plaça de l’Església

SEGUICI FINAL DE FESTA MAJORRecorregut: plaça de l'Església, Dr. Vich, c. Nostra Senyora de la Salut, plaça del Silenci, c. Figueral, c. Banys i plaça Can Dachs. Després de la cercavila, balls de lluïment de les diferents colles de la cultura popular amb el tradicional ball de la Garrifera.

Col·labora: Federació l’Enramada

30/07/2023
Hora inici 08:00

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-07-2023 12:45