La Garriga recull el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència de la pàgina web

Última revisió 21-04-2016 15:18
21/04/2016

L’Ajuntament de la Garriga va rebre el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local en un acte organitzat ahir al vespre al Centre Cultural el Born de Barcelona pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Garriga ha estat un dels 25 ajuntaments (dels 948 que hi ha a Catalunya) i l’únic del Vallès Oriental que compleix el 100% dels indicadors establerts.

Aquest segell de qualitat és el resultat de l'avaluació, per part d’una comissió, de la pàgina web municipal amb 52 indicadors. En concret, s’analitza si la informació publicada facilita que qualsevol ciutadà o ciutadana tingui coneixement sobre qui són els representats polítics del municipi, com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast, i més enllà d’això, es valora que la informació sigui fàcilment localitzable.

L'alcaldessa Meritxell Budó ha volgut agrair als treballadors i treballadores de l'Ajuntament la seva implicació i esforç per fer possible aquesta certificació. Budó ha recalcat que aquest és un projecte de govern pel qual cal seguir treballant, no només perquè ho marca la Llei de Transparència sinó perquè és imprescindible per un bon funcionament de la democràcia.