El web municipal obté el segell Infoparticipa

Última revisió 07-04-2016 13:45
07/04/2016

El Consell Certificador Infoparticipa de la UAB ha concedit el Segell Infoparticipa 2015 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local a l'Ajuntament de la Garriga ja que compleix el 100% dels indicadors establerts.

Tot i que per població només està obligat al 90%, des de l'Ajuntament s'ha treballat a màxims per garantir el compliment dels 41 criteris de transparència de les administracions públiques, adaptats a la Llei de Transparència.

Som l'únic poble del Vallès Oriental amb el 100% de transparència i només Granollers, Martorelles i Lliça d'Amunt estan per sobre del 90%.

El Consell ha valorat l'accés que té la ciutadania, a través del web, a informacions com l'informació biogràfica dels polítics del consistori, les actes dels plens, lexecució del pressupost desglossat, al període mig de cobrament i a informació sobre contractes, convenis i subvencions. Els projectes en curs, els estudis que s’encarreguin i informació sobre els processos de licitació, l'opinió dels grups municipals, l'agenda o la pluralitat de les notícies també són informacions que es poden trobar al web.

El guardó s'entregarà el dimecres 20 d’abril en el marc d’una jornada sobre la transversalitat de la transparència organitzada conjuntament pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) i l’Oficina Antifrau de Catalunya.Et pot interessar