Torna el "De mica en mica, s'omple la pica"

Última revisió 04-10-2022 14:31
04/10/2022

Després de l’estiu en el qual molts han desconnectat del bon ús de la llengua, volem reprendre el concurs de frases fetes que fem a la pàgina web de l’Ajuntament amb l’objectiu de fer-vos barrinar per saber quin és el significat de les frases fetes que us pengem mensualment a De mica en mica s’omple la pica.

Durant el 2022 hem anat penjant diferents frases fetes i ha estat interessant com molts garriguencs i garriguenques s’han animat a participar en aquest concurs de llengua i cultura. Val a dir que el 90% de participació han estat dones, no sabem quin deu ser el motiu...

Malgrat tot, al juliol vam aturar el concurs i ens va faltar difondre la guanyadora del moment, l’Agustina, que va sortir seleccionada a la ruleta del sorteig i fou qui respongué correctament què significa Endavant les atxes, una frase utilitzada molt sovint que vol dir que malgrat tots els entrebancs que tenim, tirem endavant les nostres idees, els nostres projectes.

Encetem nova temporada amb noves frases fetes que confiem que us agradin, us sorprenguin i sobretot, trobeu el moment oportú per fer-les servir. A més si coneixeu frases fetes divertides, difícils, originals, i voleu que apareguin en el nostre concurs De mica en mica s’omple la pica, no dubteu a enviar-nos un correu a lagarriga@cpnl.cat amb la vostra proposta per tal que apareguin més endavant.