La Torre del Fanal

El casal popular La Torre del Fanal és un equipament de titularitat municipal amb gestió ciutadana que neix després d’anys de demanda del veïnat, entitats, associacions i persones a títol individual per a trobar un espai cultural, de convivència i debat al poble de la Garriga.

La Torre del Fanal vol ser aquest espai de llibertat, de dinamització cultural, de construcció social, de participació ciutadana, de debat, d’intercanvi, de creació artística, de reivindicació… Un espai viu i de trobada que recupera la tradició dels casals populars.

Amb una clara voluntat aglutinadora, intergeneracional, el casal pretén ser un centre on entitats, associacions, veïns, veïnes i agrupacions amb inquietuds de tipus social, artístic i cultural trobin un espai on portar a terme les seves activitats sempre que siguin d’interès general per a les garriguenques i els garriguencs.

Per poder gestionar el casal, s’ha constituït l’associació La Torre del Fanal, que agrupa totes les persones i entitats interessades a tirar endavant aquest projecte. Amb organització assembleària, l’associació és oberta a tothom que tingui ganes de participar-hi.

Carrer Can Noguera, 76 08530 - La Garriga

623 34 33 03

De dilluns a divendres de 17 a 20 h i dimarts d'11 a 13 h. Matins i caps de setmana obert per activitats programades i a concretar.

Imatges

Mapa

Última revisió 2023-11-14 10:18:20