Aquest 8 de març, trobem-nos a la plaça!

Última revisió 07-03-2023 11:22
08/03/2023

En el Dia Internacional de les Dones, la plaça de l'Església de la Garriga esdevé el punt de trobada per commemorar que cal seguir visibilitzant les desigualtats per raó de gènere.

Els actes començaran a les 18 hores, amb la lectura del manifest del 8M (que també es llegirà, dimecres 29 de març, en el ple municipal).

S'hi instal·larà el Punt Lila amb taller de henna feminista a càrrec de Rubia Naz i l'Escola Dansa Disset interpretarà la performance Ni una més.

Es posarà a disposició de la ciutadania un microfon obert per compartir pensaments, idees...

Activitats pel cap de setmana

Aquest cap de setmana segueixen els actes de commemoració del 8M amb l'espectacle al Teatre de la Garriga - El Patronat Plomes i cuplets, un homenatge de Yolanda Sikara a Núria Feliu, i amb el cinefòrum de La Boda de Rosa, al Cinema Alhambra, organitzat per l'Associació Dones d'Ara. Tots dos actes tindran lloc dissabte, a les 20 hores.

Diumenge al matí, Dones d'Ara organitza una Jornada de la Dona a la Torre del Fanal, amb el taller Autoconyeixement, amb una fisioterapeuta del sòl pelvià, i el taller Com sóc: nines mirall, per elaborar una nina retrat de cadascuna. Es tracta d'activitats només per a dones que requereixen de reserva prèvia a donesdaralg@hotmail.com.

Finalment, també diumenge al matí, tindrà lloc una trobada inclusiva que passejarà per diferents rutes amb punt de partida a l'Escola Camins de les Franqueses del Vallès. L'organitzen l'Associació Horai i el Club Inclusiu de Muntanya CIM Project. Informació i inscripcions a donesdavui@gmail.com.