Eleccions al Parlament 2021

Les elecccions al Parlament de Catalunya estan previstes pel proper 14 de febrer de 2021.

Resultats a la Garriga: ha guanyat Junts amb 2315 vots (31,31%), seguit d'ERC amb 1765 vots (23,87%), PSC amb 1080 vots (14,61%), la CUP amb 795 vots (10,75%), ECP-PEC amb 377 vots (5,1%) i Vox amb 295 vots (3,99%). 

Consulta els resultats per meses i les gràfiques als documents adjunts.

 

 

Podeu trobar tota la documentació oficial al web Parlament2021

En aquesta convocatòria hi concorreran un total de 69 llistes arreu de Catalunya: 15 a Barcelona; 18 a Girona; 18 a Lleida; i 18 a Tarragona. S’han proclamat fins a 27 candidatures més respecte als comicis del 21 de desembre del 2017, quan en van ser 42

El calendari electoral preveu que la campanya sigui del 29 gener - 12 febrer.

Vot per correu

La sol·licitud de vot per correu es pot fer:

 • Per via telemàtica, amb certificat electrònic reconegut, a través del web Correos.esÉs necessari disposar d’un certificat IDCAT (com obtenir-lo), T-CAT, DNI Electrònic  (obtenir DNI electrònic) o un certificat digital vàlid. 
  • Has de completar les dades requerides, signar electrònicament i descarregar la sol·licitud.
  • L’Oficina del Cens Electoral ha d’aprovar la sol·licitud perquè et remeti, a l’adreça que has indicat a la teva sol·licitud, la documentació per poder votar.
  • Termini de presentació de la sol·licitud: Es pot sol·licitar a partir de la data de la convocatòria i fins al dia 5 de febrer de 2021 a les 14 hores.
  • Posteriorment, podràs exercir el dret al vot des del mateix domicili lliurant-li al carter el sobre amb el vot el dia que vagi a portar-te la documentació fins el dia 12
 • Presencialment, entregant personalment l'elector o electora l'imprès a qualsevol oficina de Correus. S’ha d’acreditar la identitat mitjançant:
  • El document nacional d’identitat (DNI), el passaport (amb fotografia i signatura del titular) o el carnet de conduir (amb fotografia i la signatura de la persona titular). En tots tres casos, han de ser documents originals, no s'accepten fotocòpies.
  • En cas de desplaçar-se a l’oficina de Correus per tramitar la sol·licitud de vot de manera presencial, s’ha habilitat l’opció de demanar cita prèvia des de l'App i web de Correos.es.
  • Només en cas de malaltia o incapacitat, acreditades mitjançant un certificat mèdic oficial, una persona que no sigui la interessada pot cursar la sol·licitud de vot per correu, per a la qual cosa ha d’estar autoritzada per un document notarial o consular estès individualment (en aquests casos, tant el certificat mèdic com l'escriptura notarial o consular són gratuïts). 

Una vegada l’Oficina del Cens Electoral admet la sol·licitud de vot, ja no es pot votar de forma presencial a la mesa. 

Preparatius Covid

Ja es poden consultar els preparatius que s'estan duent a terme per assegurar una convocatòria electoral amb els mínims riscos per a la salut, garanties per exercir el dret a vot i legitimitat democràtica.

Nous punts de votació

A la Garriga hi haurà nous punts de votació. La gent que votava al Casal de Joves i a l'escola de música hauran d'anar a Can Luna; la que els tocava l'EMAD i Els Pinetons al pavelló de Can Noguera i la gent que votava al Giroi, a la pista 2.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-02-2021 12:56