Xerrada de química per celebrar la Setmana de la Ciència

Última revisió 12-11-2014 14:59
12/11/2014

La Garriga s'ha avançat una setmana i ja ha començat a celebrar la Setmana de la Ciència amb una xerrada sobre la química a la cuina dirigida a alumnat de 4rt d'Eso i 1r de batxillerat.

La conferència a càrrec del professor emèrit del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de Barcelona, Claudi Mas, va ser sobre sobre la química de la cuina. La xerrada que va incloure un parell d’experiments, volia mostrar com n'és de ppresent la química en les situacions quotidianes.
Claudi Mans té publicats diversos llibres de text i de divulgació, com "La truita cremada", "Els secrets de les etiquetes", "La vaca esfèrica" i "Sferificaciones y macarrones".

Del 14 al 23 de novembre se celebrarà a Catalunya la 19a Setmana de la Ciència amb jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs i altres activitats de divulgació científica arreu del nostre territori.

La Setmana de la Ciència, que enguany està dedicada a la cristal·lografia i la biotecnolog, és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Xerrada sobre química
Xerrada sobre química