Neix l'Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials

Última revisió 30-06-2017 12:28
17/03/2017

L’Ajuntament, PIMEC Polígons i empresariat local van signar ahir dijous 16 de març els estatuts de la nova Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga.

L’associació neix amb la voluntat de millorar la qualitat, el desenvolupament i la modernització dels polígons de la Garriga i tindrà seu social a l’edifici municipal de Can Raspall. 
A la trobada, l’alcaldessa Meritxell Budó va celebrar que representants dels tres polígons de la Garriga s’hagin posat d’acord per constituir una associació que, amb la col·laboració de PIMEC i l’Ajuntament, “permetrà canalitzar quines són les peticions i les demandes dels diferents polígons, les seves diverses necessitats comunes, a través d’una comunicació que serà molt més àgil i plural”.

L’associació, presidia per l’empresària Elisabet Vila, busca unir forces entre el sector i actuar com lobby. “Hem decidit crear-la per poder millorar els nostres polígons, que estaven bastant deixats, i tenir més força per fer negociacions”, afirma Vila. Entre els objectius més immediats, destaca la necessitat d’aconseguir instal·lar-hi fibra òptica i fer-hi millores d’accessibilitat, senyalització i seguretat.

Des de PIMEC Polígons, que és l’organització qu e farà d’interlocutora en les negociacions que sorgeixin i en els projectes que es vulguin dur a terme, el delegat territorial Joan Carles Basi assegura que “es treballarà de manera consensuada i prioritària amb totes les necessitats que puguin tenir els polígons, gestionant-ne les necessitats que arribin a través de l’associació”.

Un cop constituïda, l’associació es presentarà al conjunt d’empreses que puguin estar interessades a unir-se al projecte. “Estudiarem el volum d’empreses que tenim censades a la Garriga, i detallarem quines són les principals prioritats i mancances per començar a treballar”, explica Basi. Així mateix, les persones que vulguin rebre més informació sobre la nova Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga poden posar-se en contacte amb PIMEC del Vallès Oriental, a través del telèfon 93 860 44 55.

Signatura dels estatus
Signatura dels estatus