La Garriga porta la moció de suport al 9N a la Generalitat

Última revisió 27-10-2014 13:36
06/10/2014

L'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó va participar, el 4 d'octubre passat, a l'acte solemne de lliurament dels acords de plens per donar suport a la consulta del 9-N, que es va fer al Palau de la Generalitat.

D'aquesta manera s'unia als més de 800 alcaldes catalans, que representen el 96% dels municipis catalans. Un a un, un total dels 920 representants dels ajuntaments de Catalunya han entregat al secretari del Govern Jordi Baiget i al secretari general de Presidència Jordi Vilajoana, les mocions aprovades als ajuntaments i als consells comarcals per donar suport a la consulta.

L'acte és especialment significatiu, ja que des del 1918 no es feia una concentració similar d'alcaldes a Catalunya. L'entrega dels acords es produeix 96 anys després de la concentració de 1.046 alcaldes a la plaça de Sant Jaume per mostrar el suport del món local a la Generalitat reivindicant l'autonomia.

A la Garriga, la moció de ple en suport a la consulta del 9 de novembre promogut per l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència, es va aprovar per 14 vots a favors i 3 en contra el 22 de setembre passat. 

Meritxell Budó lliurant la moció de suport al 9N
Meritxell Budó lliurant la moció de suport al 9N

Vídeos

Els alcaldes entreguen a Artur Mas les mocions a favor de les consultes