Una calderada de botifarra amb aigua termal, dissabte al matí, i una passejada matinal a càrrec del Centre Excursionista Garriguenc, diumenge, són les principals novetats de la Fira de la Botifarra
La Calderada Termal començarà a les 10 h a l'espai Dinàmic de la plaça Can Dachs amb una olla de 150 litres i permetrà que la gent tasti botifarra cuita a les 13 h. D'aquesta manera es farà difusió de la botifarra cuita que és la autèntica de la Garriga. Aquesta és una de les activitats de demostració que es farà durant la fira. Una altra serà l'elaboració de botifarres artesanes el dissabte a les 17.30 h.
Una altra novetat és la caminada programada per diumenge a les 9 h, que sortirà del Malhivern i recorrerà els voltants del municipi.
La disposició de les parades també ha canviat i s'han organitzat diferents espais temàtics com l'espai Dinàmic, el Gastronòmic i el Firal.
La Fira de la Botifarra fa sis anys que s'organitza a la Garriga per tal de fer difusió d'aquest producte autòcton.