El magazín radiofònic 'La tarda', en directe des de la Garriga

Última revisió 14-11-2014 09:46
14/11/2014

El magazín ‘La tarda’, en antena a ràdios locals d’arreu del país, s'emet aquest divendres des del cinema Alhambra de La Garriga, un dels pocs cinemes de poble encara en actiu a Catalunya. 

La presentadora Marina Romero i la periodista de Ràdio Silenci Andrea Ramos seran les encarregades de conduir el programa, pel qual passaran l'alcaldessa de la localitat, Meritxell Budó; els propietaris del cinema, Josep Maria Giró -pare i fill-; i l'historiador Joan Garriga.

A banda, l'espai aprofundirà també en alguns dels elements que han contribuït a popularitzar el municipi vallesà, com són el sector del moble, amb el president de la Unió de Fabricants de Mobles de La Garriga, Antoni Castillo, o el termalisme. D'aquest vessant turístic se n'ocuparan el regidor de Cultura, Albert Benzekry, i la responsable del departament de reserves del Gran hotel balneari Blancafort, Patricia Cendón.

programa la tarda
programa la tarda